h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Büyükkılıç, sabahın ilk ışıklarında vatandaşlarla buluştu

Başkan Büyükkılıç, sabahın ilk ışıklarında vatandaşlarla buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sabah namazı sonrası Kayserililerle bir araya gelerek çorba ve simit ikramında bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Büyükkılıç, büyük bir enerji ile gece yarılarına kadar süren mesailerine sabahın ilk ışıklarıyla devam ediyor. Başkan Büyükkılıç, sabah namazında Camii Kebir'de buluştuğu Kayserililere samimi bir şekilde çorba ve simit ikram etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sabah namazı sonrası Kayserililerle bir araya gelerek, onlara sıcak bir ikramda bulundu. Başkan Büyükkılıç, güne erken başlayarak gece geç saatlere kadar çalışmasıyla tanınıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Başkan Büyükkılıç, yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Sabah namazı sonrası Camii Kebir’de Kayserililerle buluşan Başkan Büyükkılıç, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kayserililere çorba ve simit ikram edilerek, dayanışmanın önemi vurgulandı. Kayserililer tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Büyükkılıç, bereketi paylaşmanın önemine dikkat çekti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, hayırlı olsun ziyaretlerine başladı

Sıradaki haber:

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, hayırlı olsun ziyaretlerine başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.