h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Amca, çocuklara karne hediyesi dağıtıyor

Başkan Amca, çocuklara karne hediyesi dağıtıyor

Talas Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocuklara eğlenceli bir karne hediyesi sunuyor. Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek etkinliklerde çocuklar, Renkli Tebeşir Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan tiyatro gösterileriyle unutulmaz bir tatil yaşayacak. Etkinlikler ücretsiz olarak gerçekleştirilecek ve farklı oyunlar sergilenecektir."

Talas Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocuklara unutulmaz bir karne hediyesi sunmak için harekete geçti. Yarıyıl tatili boyunca devam edecek etkinliklerde, renkli tebeşir tiyatro topluluğu tarafından hazırlanan tiyatro gösterileriyle çocukları eğlenceli anlar bekliyor. Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek organizasyonun ilk gününde “Kar Tanesi” adlı çocuk tiyatrosu sergilenecek. Daha sonra “Körebe” adlı tiyatro oyunu çocuklarla buluşacak. Ara tatilin son etkinliği ise “Burnu Kaybolan Palyaço” adlı çocuk gösterisi olacak. Etkinlikler iki seans halinde gerçekleşecek ve ilk seans saat 13.00’te başlayacak.

Talas Belediyesi’nin bu etkinliklerinde olduğu gibi, tamamı ücretsiz olacak.

Kayseri’de 323 bin öğrenci, karnelerini aldı

Sıradaki haber:

Kayseri’de 323 bin öğrenci, karnelerini aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.