h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Başiskele’de özel bir etkinlik düzenlendi

Başiskele Belediyesi ve Başiskele Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlenen engelli yaşam beceri etkinliklerinin ikincisi, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileriyle gerçekleştirildi. Etkinlikte engelli bireylerin yaşamsal becerileri desteklendi, moral ve motivasyonları artırıldı. Canlı müzik eşliğinde eğlenceli bir gün geçiren katılımcılar, sosyalleşme imkanı da buldu.

Başiskele ilçesinde, engelli bireylerin yaşam becerilerini geliştirmeyi amaçlayan bir etkinlik düzenlendi. Başiskele Belediyesi ve Başiskele Kent Konseyi iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinliğe Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri de katıldı. Engelli bireylerin yaşamsal yeteneklerinin desteklenmesi ve motivasyonlarının artırılması amacıyla düzenlenen etkinlik, öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte katılım gösterdiği bir programla gerçekleşti. Etkinlik kapsamında canlı müzik eşliğinde bir araya gelen katılımcılar, eğlenceli bir zaman geçirme fırsatı bulurken sosyalleşme imkanı da elde etti.

Afyonkarahisar’da değerler eğitimi çalışmaları sürüyor

Sıradaki haber:

Afyonkarahisar’da değerler eğitimi çalışmaları sürüyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.