h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Bakan Göktaş, Yeşilçam’ın önemli bir ismine yardım talimatı verdi

Bakan Göktaş, Yeşilçam’ın önemli bir ismine yardım talimatı verdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e yardım talimatı verdi. Bakanlık, Örümcer'in sosyal medya hesabından paylaştığı yardım talebi videosunun ardından harekete geçti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, konuyla ilgilenmek üzere görevlendirildi. Örümcer, elektrik, su ve doğalgaz faturasını ödemek için fotoğraflarını 200 liradan satarak yardım talebinde bulunmuştu. Bakanlık, yardım etmek amacıyla harekete geçti.

Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer’e yardım eli Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan geldi. Ayrıntılara göre, Örümcer’in sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda yardım talebinde bulunması üzerine Bakanlık harekete geçti. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’ın talimatıyla, konuyla ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri görevlendirildi.

Örümcer, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Ben 70’lerin sanatçısı Serpil Örümcer’im. Bu fotoğraflarımı 200 liraya yardım amacıyla satıyorum, elektrik, su ve doğalgaz faturalarımı ödemek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız, adınıza imzalı fotoğraflarımı göndermek istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Örümcer’in bu talebine destek olmak için adımlar atmış durumda.

Ulaşlı Arama Kurtarma Birimi Faaliyete Geçti

Sıradaki haber:

Ulaşlı Arama Kurtarma Birimi Faaliyete Geçti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.