h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Bahçelievler’de İstihdam Buluşması: Bikariyer ile Geleceğe Adım Atın

Bahçelievler’de İstihdam Buluşması: Bikariyer ile Geleceğe Adım Atın

Bahçelievler Belediyesi, Bikariyer İstihdam programı buluşmasını Bahçelievler Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Programa, bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe ve birçok işveren ve işçi katıldı. Bahçelievler Belediyesi, Bikariyer İstihdam Merkezi aracılığıyla toplamda 7 bin kişiye iş imkanı sağladı ve 23 bin vatandaşı da firmalarla buluşturdu.

Bahçelievler Belediyesi, Bikariyer İstihdam programı buluşmasını Bahçelievler Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, ilçe protokolü, işverenler ve iş arayanlar programda yer aldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, insanların iş ve sosyal destek konusunda taleplerinin yoğun olduğunu ve belediye olarak çalışanları istihdam edebildiklerini ancak bu durumun yeterli olmadığını belirtti. Bu nedenle Bikariyer İstihdam Merkezi’ni kurduklarını ve bu sayede binlerce kişiyi firmalarla buluşturarak iş imkanı sağladıklarını dile getirdi. Başkan Bahadır, ayrım yapmadan herkesi işe yerleştirdiklerini vurguladı.

Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe ise Bikariyer İstihdam Merkezi’nin kişilere sadece iş bulmak değil, onların yeteneklerine uygun işleri bulma konusunda yardımcı olduğunu ifade etti.

Bahçelievler Belediyesi, Bikariyer İstihdam Merkezi aracılığıyla 7 bin kişiye iş imkanı sağladı ve 23 bin kişiyi de firmalarla buluşturdu. Bu sayede belediye, Bahçelievler’de istihdamı güçlendiren bir köprü kurdu.

Uludağ’da Beyaz Örtü Altında Unutulmaz Hamam Keyfi

Sıradaki haber:

Uludağ’da Beyaz Örtü Altında Unutulmaz Hamam Keyfi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.