h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Aymelek Derneği, 15 yıldır topluma umut aşılıyor

Aymelek Derneği, 15 yıldır topluma umut aşılıyor

Aydın'da Aymelek Derneği, 15 yıldır insanlara umut oluyor ve özellikle bakıma muhtaç yaşlılara yardım ediyor. Başkan Altınbaş, sosyal medya üzerinden birlikteliğin önemine vurgu yapıyor.

Aydın’da Aymelek Derneği, özellikle bakıma muhtaç yaşlılar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Dernek, Aydın genelindeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve umut olmak için faaliyetlerini sürdürüyor. Aymelek Derneği Başkanı Emekli Öğretmen Yurdagül Altınbaş liderliğinde, Aydın’da binlerce insana hizmet sunuluyor. Aymelek Derneği, Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile işbirliği içinde çalışmalarını sürdürerek, 2009 yılından bu yana özellikle bakıma muhtaç yaşlılara destek olmak ve yalnızlıklarını unutturarak onlara güzel günler yaşatmak için çaba gösteriyor. Başkan Altınbaş, sosyal medya aracılığıyla birliktelik vurgusu yapıyor ve paylaşımında, “Kandil kutlamak için kandil olmak gerekli. Bu mübarek üç aylarda sofrasını paylaşanlar kazanacak. Bir olanlar, birlik olanlar, komşusu açken tok olmaktan utananlar kazanacak. Bu hayatta her günü zevk ve sefa içinde yaşayanlar olduğu gibi, geride kalanlar da var. Ararsan bulursun. Bulursan bilirsin” ifadelerini kullanıyor.

Pamuk Hasat Makinesi Eğitimine katılanların başarıyla tamamladığı sınava göre değerlendirildi

Sıradaki haber:

Pamuk Hasat Makinesi Eğitimine katılanların başarıyla tamamladığı sınava göre değerlendirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.