h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Aydın’ı gezerek keşfetmek isteyenler için yeni yürüyüş rotaları geliştirildi

Aydın’ı gezerek keşfetmek isteyenler için yeni yürüyüş rotaları geliştirildi

Aydın Valiliği, Efeler ilçesinde miting yapılacak alanlar ve yürüyüş güzergahlarında değişiklikler olduğunu duyurdu. 1 numaralı toplanma yeri Malazgirt Meydanı olarak belirlendi. Gösteri yürüyüşü ise Yörük Ali Efe Bulvarı ve Efekent Bulvarı üzerinden gerçekleştirilecek. 2 numaralı toplanma yeri ise Osman Yozgatlı Mahallesi olarak açıklandı. Eski Çine Caddesi ile Çevre Bulvarı'nın kesiştiği kavşaktan miting alanına geçiş yapılacak. 3 numaralı toplanma yeri Egemenlik Bulvarı Taş Köprü Kuzey sınırı olarak belirlendi. Gösteri yürüyüşü güzergahı ise Taş Köprü üzerinden Atatürk Kent Meydanı'na kadar devam edecek. İstasyon Meydanı ve Atatürk Kent Meydanı miting alanı olarak belirlendi.

Aydın Valiliği, Efeler ilçesinde düzenlenebilecek mitingler ve yürüyüşler için düzenlemeler yapıldığını duyurdu. Aydın Valiliği’nin açıklamasında, “2024 yılında ilimizin merkezinde toplantı, gösteri yürüyüşü güzergahları ve miting alanları yeniden belirlendi” denildi.

Aydın Valiliği tarafından duyurulan miting alanları ve yürüyüş güzergahları şu şekildedir:

1. Toplanma yeri olarak Malazgirt Meydanı belirlenmiş olup, gösteri yürüyüşü güzergahı Malazgirt Meydanı’ndan başlayıp, Yörük Ali Efe Bulvarı ve Efekent Bulvarı’nın kesiştiği kavşağa kadar devam edecek. Miting alanı ise Girne Mahallesi’nde bulunan Yörük Ali Efe Bulvarı ve Efekent Bulvarı’nın kesiştiği kavşaktır. Gösteri yürüyüşü dağılma noktaları ise Yörük Ali Efe Bulvarı, Efekent Bulvarı ve kesiştiği kavşaktır. Pankart ve afişlerin asılacağı yerler ise miting alanı çevresindeki ilan panoları ve billboardlardır.

2. Osman Yozgatlı Mahallesi’nde bulunan Eski Çine Caddesi Çevre Bulvarı’nın kesiştiği kavşak, ikinci toplanma yeri olarak belirlenmiştir. Gösteri yürüyüşü güzergahı ise Eski Çine Caddesi ile Çevre Bulvarı’nın kesiştiği kavşaktan başlayarak Çevre Bulvarı üzerinde devam edecektir. Miting alanı ise Çevre Bulvarı üzerindedir. Gösteri yürüyüşü dağılma noktaları ise Osman Yozgatlı Mahallesi Çevre Bulvarı üzerinden Telekom Müdürlüğü önü ve Eski Çine Caddesi ile Çevre Bulvarı’nın kesiştiği kavşaktır. Pankart ve afişlerin asılacağı yerler ise miting alanı çevresindeki ilan panoları ve billboardlardır.

3. Üçüncü toplanma yeri olarak Egemenlik Bulvarı Taş Köprü Kuzey sınırı belirlenmiştir. Gösteri yürüyüşü güzergahı ise Taş Köprü’nün kuzey sınırından başlayarak Egemenlik Bulvarı sağ şeridinden devam edecek ve Hükümet Bulvarı üzerinden Atatürk Kent Meydanı’na doğru ilerleyecektir. Alternatif güzergah ise Taş Köprü’nün kuzey sınırından başlayarak İstiklal Caddesi sağ şeridini takip ederek Adnan Menderes Bulvarı’na yönelecek ve Atatürk Kent Meydanı’na ulaşacaktır. Miting alanı ise İstasyon Meydanı – Atatürk Kent Meydanı olarak belirlenmiş olup, gösteri yürüyüşü dağılma noktaları İstasyon Meydanı, Cumhuriyet Caddesi, İstasyon Caddesi, Gençlik Caddesi, İstiklal Caddesi, Hükümet Bulvarı, Abide Kavşağı ve Atatürk Kent Meydanı’dır. Pankart ve afişlerin asılacağı yerler ise miting alanı çevresindeki ilan panoları ve billboardlardır.

“Birlikte Çalışarak Terörü Durdurabiliriz”

Sıradaki haber:

“Birlikte Çalışarak Terörü Durdurabiliriz”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.