h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Aydın’da trafik polisleri tarafından yayalara ve sürücülere yaya geçidi eğitimi veriliyor

Aydın’da trafik polisleri tarafından yayalara ve sürücülere yaya geçidi eğitimi veriliyor

Aydın'da, İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yaya geçitlerinde trafik kurallarına uyma konusunda eğitim verildi. Sürücüler, trafik ışığı olmayan yaya geçitlerinde öncelikli olarak yayalara geçiş hakkı tanımalıdır. Yayalar ise trafik ışıklarına uymalı, cep telefonuyla ilgilenmemeli ve dikkatlerini yola vermeli. Hatalar anlatılarak tekrarlanmamaları için sürücüler ve yayalar uyarıldı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaya geçitlerinde yayalara ve sürücülere yönelik gerçekleştirilen eğitim çalışmalarıyla trafik kurallarına uyumu teşvik etmeye devam ediyor.

Efeler ilçesinde bulunan Kent Meydanı Abide Kavşağı çevresinde gerçekleştirilen eğitim çalışmasında, trafik ışığı olmayan yaya geçitlerinde sürücülerin öncelikle yayalara geçiş hakkını vermesi gerektiği hatırlatıldı. Aynı zamanda yayalar da karşıdan karşıya geçerken trafik ışıklarına uymaları, cep telefonlarıyla ilgilenmemeleri ve yola odaklanmaları konularında bilgilendirildi. Sürücüler ve yayalar, yapmış oldukları hatalar hakkında uyarıldı ve bundan sonraki süreçte bu hataları tekrarlamamaları konusunda ikaz edildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “3,5 kilometre uzunluğundaki Kağıthane – Gayrettepe etabındaki çalışmaları tamamladık”

Sıradaki haber:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “3,5 kilometre uzunluğundaki Kağıthane – Gayrettepe etabındaki çalışmaları tamamladık”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.