h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Aydın’da Şehitlerimiz İçin Öğretmen ve Öğrencilerden Saygı Duruşu

Aydın’da Şehitlerimiz İçin Öğretmen ve Öğrencilerden Saygı Duruşu

Pençe-Kilit Harekatı kapsamında Kuzey Irak'taki üs bölgesinde teröristler tarafından şehit edilen 9 askerin anısına Aydın'da okullarda anma töreni düzenlendi. Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Aydın Lisesi'ndeki törene katıldı ve konuşmasında şehit askerleri rahmetle anarak vatanları için canlarını feda eden kahramanları minnetle selamladı.

Kuzey Irak’ta meydana gelen saldırıda şehit düşen 9 asker için Aydın’da anma töreni düzenlendi. Aydın’daki okullarda gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nı okudu. Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici de Aydın Lisesi’ndeki törene katıldı. Törende bir dakikalık saygı duruşu ve bayrak töreni gerçekleştirildi ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekici bir konuşma yaptı. Konuşmasında, şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet dileyen Ekici, “Bu vatan, bayrak ve mukaddesat için canlarını feda etmiş kahraman askerlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” şeklinde konuştu.

Körfez bölgesi, şehitler için birleşti

Sıradaki haber:

Körfez bölgesi, şehitler için birleşti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.