h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Aydın’da sabah namazına devam ederek buluşmalar düzenleniyor

Aydın’da sabah namazına devam ederek buluşmalar düzenleniyor

Aydın'da sabah namazı buluşmaları hala yoğun ilgi görüyor. İl Müftüsü Hasan Güneş, Bedir Camii'nde düzenlenen programa katılarak dua etti ve gençlerle sohbet etti. Programda, vatan için şehit olanları anmak ve İslam alemi için dua etmek de yer aldı. Programın ardından cemaate çorba, simit ve çay ikramı yapıldı. Katılımcılar arasında din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar da vardı.

Aydın il merkezi ve ilçelerinde “sabah namazı buluşmaları” her geçen hafta artan katılım ile sürüyor. İl Müftüsü Hasan Güneş, Efeler ilçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün düzenlediği programda yer aldı. Bedir Camii’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Umurlu Bölge Yatılı Kur’an Kursu öğrencileri Kur’an-ı Kerim tilaveti ve tesbihat yaparak programa katkıda bulundu. Ardından İl Vaizi Cihat Selen’in sohbeti ile devam eden program, vatan için canlarını feda eden şehitlerimiz ve İslam aleminin duasının yapılmasıyla sona erdi. Daha sonra cami avlusunda çorba, simit ve çay ikramının ardından İl Müftüsü Güneş, cemaatle ve özellikle gençlerle sohbet etti. Sabah namazı buluşma programına Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş, Efeler ilçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz, din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı.

Marmaris’teki Kadın Danışma Merkezi, halkın yanında kalmaya devam ediyor

Sıradaki haber:

Marmaris’teki Kadın Danışma Merkezi, halkın yanında kalmaya devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.