h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Aydın Büyükşehir Belediyesi, üreticilere destek için harekete geçti!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, üreticilere destek için harekete geçti!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuyucak'ta fiyat artışları nedeniyle mağdur olan portakal üreticilerinden 100 ton portakal satın aldı. Ücretsiz olarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılan portakallar, belediyenin tarlada kalan ürünlere desteğini gösteriyor. Üreticiler, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden başka hiçbir kurumun bu şekilde yardımda bulunmadığını belirtti. Portakal üreticileri, belediyenin hizmetlerinden memnun olduklarını ve başkana teşekkür ettiklerini ifade etti. Bu sosyal faaliyetin diğer belediyelere de örnek olmasını umut eden üreticiler, Çerçioğlu'na minnettar olduklarını dile getirdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuyucak’ta portakal üretimi yapan çiftçilerin mağduriyetini gidermek için harekete geçti. Belediye, üreticilerin elinde kalan 100 ton portakalı satın alarak Aydınlı ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz dağıtmaya başladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Üreticilerimizin mağdur olmasına göz yumamayız. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak çiftçilerimizin her zaman yanında olacağız” dedi. Bu destekle birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi, daha önce de bamya, erik, nar, patates ve çilek gibi ürünlerin tarlada kalanlarını satın alarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmıştı. Portakal üreticileri de Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti ve diğer belediyelere de örnek olmasını temenni etti.

Başkan Oktay, dans dünyasının şampiyonlarına ev sahipliği yaptı

Sıradaki haber:

Başkan Oktay, dans dünyasının şampiyonlarına ev sahipliği yaptı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.