h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Aydın Büyükşehir Belediyesi, şehrin 21 farklı noktasında yol çalışmalarına başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, şehrin 21 farklı noktasında yol çalışmalarına başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 21 farklı noktada yol yapım çalışmalarına başladı. Şu ana kadar 4,430 kilometre yol yapıldığı belirtilen çalışmalar kapsamında, sıcak asfalt ve parke çalışmaları yapılıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, halkın daha rahat ve konforlu yollarda seyahat edebilmesi için gece-gündüz çalıştıklarını ifade etti. Ayrıca bağ-bahçe yollarının yapımına da devam ediliyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 21 farklı noktada yol yapım çalışmalarına başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri, Aydın genelinde 7 farklı noktada sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca 14 mahallede de parke çalışmaları gerçekleştiriliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bugüne kadar toplamda 4 bin 430 kilometre yol çalışması yapıldığını belirtti. Çerçioğlu, Aydınlıların daha rahat bir şekilde seyahat edebilmeleri için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.

Yol yapım ekipleri, Kuyucak’ın Yeni Mahalle Arif İzgi Caddesi, Nazilli’nin Çapahasan Mahallesi 5 Eylül Caddesi ve Yıldıztepe Mahallesi Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi, Efeler’in Çeştepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ve Ata Mahallesi Aksaray Caddesi, Efeler Mahallesi Efeler Bulvarı ve Söke’nin Yenikent Mahallesi Leyla Eriş Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler ayrıca Buharkent merkezi, Nazilli’nin Pirlibey, İsabeyli ve Cumhuriyet mahalleleri, Karacasu’nun Çamköy Mahallesi, Çine’nin Cumhuriyet Mahallesi, Germencik’in Mursallı, Ortaklar ve Turanlar mahalleleri, Söke’nin Savuca, Yenidoğan, Güllübahçe ve Tuzburgazı mahalleleri ve Kuyucak’ın Sarıcaova Mahallesi’nde de parke yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Diğer yandan, Aydın genelinde birçok noktada bağ-bahçe yollarının yapımına da devam ediliyor.

Bakan Kacır: “İlk astronotumuz Alper Gezeravcı’nın da yer alacağı fırlatma ertelendi”

Sıradaki haber:

Bakan Kacır: “İlk astronotumuz Alper Gezeravcı’nın da yer alacağı fırlatma ertelendi”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.