h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Altıeylül İlçesi, Gençlere Ücretsiz Buz Pateni Sağlıyor

Altıeylül İlçesi, Gençlere Ücretsiz Buz Pateni Sağlıyor

Altıeylül Belediyesi, Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi bahçesinde buz pateni pisti kurarak çocuklara ve yetişkinlere ücretsiz hizmet sunuyor. Pist, 19 Ocak'ta açılacak ve 18 Mart'a kadar açık olacak. Bu etkinlikle Altıeylül Belediyesi, minikler ve büyüklerin buz pateni keyfini sınırsız bir şekilde yaşamalarını sağlayacak. Başkan Avcı, bu aktiviteyle ilçede ve Balıkesir'de yaşayan herkesi bir araya getirerek tatil boyunca eğlenceli etkinlikler düzenlemeyi hedeflediklerini belirtti.

Altıeylül Belediyesi, Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi bahçesine kurulan buz pateni pistini ücretsiz olarak halkın kullanımına sunuyor. 19 Ocak’ta açılacak olan pist, hem çocuklar hem de yetişkinler için heyecan verici bir deneyim olacak. Altıeylül Belediye Başkanı, Altıeylül’ün daha konforlu imkanlara sahip olması için çalıştıklarını belirterek, bu etkinliğin güzel bir aktivite alanı olacağını dile getirdi. Buz pateni yapmak isteyenler, 18 Mart Pazartesi gününe kadar pisti ziyaret edebilecek ve ücretsiz olarak kask ve buz patenleri temin edilecek. Başkan, tatil boyunca da farklı etkinliklerin devam edeceğini ve çocuklar, gençler ve aileler için tiyatro, sinema ve buz pateni gibi etkinlikler düzenleneceğini açıkladı. Buz pateni keyfi ise 18 Mart’a kadar devam edecek.

İla’dan çarpıcı çağrı: Terörü destekleyen kişiliksizleri Meclisimizden uzaklaştırın

Sıradaki haber:

İla’dan çarpıcı çağrı: Terörü destekleyen kişiliksizleri Meclisimizden uzaklaştırın

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.