h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: “İstanbul’a Hizmet Vaadiyle Nefessiz Kalan Yüreklere Söz Veriyoruz”

AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: “İstanbul’a Hizmet Vaadiyle Nefessiz Kalan Yüreklere Söz Veriyoruz”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İlçe Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuştu. Kabaktepe, İstanbul'a hizmet sözü verdiklerini ve İstanbul'un terk edilmiş caddelerine hizmet edeceklerini belirtti. İstanbulluların hizmet beklediğini vurgulayan Kabaktepe, AK Parti'nin doğru ve güçlü adaylarıyla İstanbul'un ilçelerini kazanacaklarını söyledi. İstanbulluların gerçek belediyecilik, kaliteli yönetim ve hizmete susadığını ifade eden Kabaktepe, "Yeniden İstanbul" ve "Şimdi İstanbul" sloganıyla hareket edeceklerini dile getirdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuştu. Kabaktepe, İstanbul’a hizmet sözü verdiklerini ve şehrin hizmete ihtiyaç duyan kalplerine seslenmeyi hedeflediklerini belirtti. İstanbul’un terk edilmiş caddelerine ve halka hizmet etmeyi taahhüt ettiklerini vurgulayan Kabaktepe, İstanbulluların gerçek ve kaliteli belediyecilik anlayışına susadığını, AK Parti belediyeciliğinin ve hizmet siyasetinin özlemle beklenildiğini ifade etti. Kabaktepe, İstanbul’un her ilçesinde en güçlü ve doğru adayların AK Parti tarafından belirlendiğine inandığını dile getirdi. İstanbul’un ilçelerini kazanmanın sorumluluğunu taşıdıklarını ve İBB başkanlığı seçiminde en yüksek oyu almaya çalışacaklarını söyleyen Kabaktepe, adaylarla birlikte gece gündüz çalışacaklarını belirtti. İstanbulluların hizmete olan ihtiyacını farkında olduklarını vurgulayan Kabaktepe, İstanbul’un yeniden kaliteli hizmetlere ve gerçek belediyecilik anlayışına kavuşması gerektiğini sözlerine ekledi.

Dalaman Havalimanı’ndan 2023 yılında 5 milyon 247 bin 488 kişi uçtu

Sıradaki haber:

Dalaman Havalimanı’ndan 2023 yılında 5 milyon 247 bin 488 kişi uçtu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.