h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • AK Parti, Bağcılar Belediye Başkan adayını Abdullah Özdemir olarak belirledi

AK Parti, Bağcılar Belediye Başkan adayını Abdullah Özdemir olarak belirledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Bağcılar Belediye Başkanı adayı olarak mevcut Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'in ismini açıkladı. Özdemir, 2 yıla yakın bir sürede ilçe sakinlerinin güvenini ve sevgisini kazanmıştır. Erdoğan, aday tanıtım toplantısında Özdemir'in ismini duyurarak sevinç yaşanmasına neden oldu. Özdemir, halka daha mutlu ve huzurlu bir Bağcılar inşa etmek için çalışacaklarını söyledi. AK Parti'nin gençlerin partisi olduğunu vurgulayan Özdemir, görevini en iyi şekilde yerine getirmek için çaba göstereceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Bağcılar Belediye Başkanı adayını açıkladı. Mevcut Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’in yerine aday gösterildi. Özdemir, iki yıllık süre içinde ilçe sakinlerinin güvenini ve sevgisini kazanmıştır. Özdemir, “Çocuklarımızın mutluluğu ve gençlerimizin heyecanı ile yaşlılarımızın sevgisi için çalışacağız. Daha mutlu ve huzurlu bir Bağcılar için birlikte yola çıkıyoruz” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nda Erdoğan, İstanbul’un ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Erdoğan, 2024 Yerel Seçimleri için Bağcılar Belediye Başkan adayının Abdullah Özdemir olduğunu duyurdu. Salonda sevinç ve destek sloganlarıyla karşılandı.

Özdemir, aday olma mutluluğunu yaşadığını belirterek, gençlere önem veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. AK Parti’nin gençlerin partisi olduğunu söyleyen Özdemir, bu görevi gururla üstlendiğini ifade etti.

Bağcılar’ı iyi tanıdığını belirten Özdemir, “Bu güzel ilçenin sokaklarında büyüdüm. Büyürken hizmet etmenin önemini öğrendim. Birçok görevde AK Parti’nin yanında yer aldım. Her görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Allah’ın rızası, milletimizin duasıyla Bağcılar’a hizmet etme şerefine nail oldum” dedi.

Özdemir, toplumun her kesimine yönelik projeleri olduğunu ifade ederek, “Çocuklarımızın mutluluğu, gençlerimizin heyecanı, yaşlılarımızın sevgisi için çalışıyoruz. Her yaşlıya huzur veren ve herkesi mutlu eden bir Bağcılar için birlikte hareket edeceğiz. Sizlerin desteklerini ve dualarını yanımda hissediyorum. Beni desteklediniz, yanımda oldunuz ve asla mahcup etmediniz. Gururla hizmet etmeye devam edeceğim. Çünkü gerçek belediyecilik AK Parti’dedir” şeklinde konuştu.

Çanakkale Boğazı, 10 knot hızı altında olan gemilere geçişe kapandı

Sıradaki haber:

Çanakkale Boğazı, 10 knot hızı altında olan gemilere geçişe kapandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.