h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Afyonkarahisar’da Eğitime “En İyi Narkotik Polisi Olmak İsteyen Anneler” Damga Vurdu

Afyonkarahisar’da Eğitime “En İyi Narkotik Polisi Olmak İsteyen Anneler” Damga Vurdu

Afyonkarahisar Salar Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde, İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından velilere "En İyi Narkotik Polisi Anne" eğitimi verildi. Proje, velilerin kötü alışkanlıklara karşı daha bilinçli olmasını amaçlıyor. Eğitimde çocukların zararlı alışkanlardan uzak durmaları için velilere önemli bilgiler aktarıldı.

Afyonkarahisar Salar Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde velilere, İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından “En İyi Narkotik Polisi Anne” eğitimi verildi. Bu eğitim projesi, öğrenci velilerinin kötü alışkanlıklara karşı daha bilinçli olmalarını hedefliyor. Veliler, seminer boyunca ilgiyle dinledikleri ve İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından cevaplanan sorularıyla bilgilendirildi. Eğitim çalışmasında, çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları için velilere önemli tavsiyelerde bulunuldu.

Büyükşehir ve gönüllü katkıyla birlikte gerçekleştirilen örnek projeler

Sıradaki haber:

Büyükşehir ve gönüllü katkıyla birlikte gerçekleştirilen örnek projeler

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.