h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Afyonkarahisar’da değerler eğitimi çalışmaları sürüyor

Afyonkarahisar’da değerler eğitimi çalışmaları sürüyor

Afyonkarahisar İl Müftülüğü, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik "Değerler Eğitimi" seminerlerine devam ediyor. Şemsettin Karahisar Ortaokulu'nda düzenlenen seminerde İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu tarafından birçok önemli konu ele alındı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle gerçekleştirilen seminerlerde, gençlerin milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetişmesine katkı sağlamak amaçlanıyor.

Afyonkarahisar İl Müftülüğü, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik “Değerler Eğitimi” seminerlerine devam ediyor. Şemsettin Karahisar Ortaokulu’nda düzenlenen seminer, İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu tarafından verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle gerçekleştirilen seminerlerde, öğrencilere birçok önemli konu hakkında bilgi veriliyor. Müftü İmamoğlu, öğrencilere önemli önerilerde bulunarak, “Amacımız, gençlerin milli ve manevi değerlerimize bağlı olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır” açıklamasında bulundu.

Muğla’da bulunan Köyceğiz Ortaokulu öğrencileri, okul gezisi için yerel okulları ziyaret etti

Sıradaki haber:

Muğla’da bulunan Köyceğiz Ortaokulu öğrencileri, okul gezisi için yerel okulları ziyaret etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.