h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nde Yeni Görev Dağılımı Gerçekleşti

Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nde Yeni Görev Dağılımı Gerçekleşti

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olduğunu duyurdu ve bu nedenle cemiyet başkanlığından istifa etti. İstifa kabul edildi ve Başkan Yardımcısı İsmail Akar yeni başkan oldu. Akar, cemiyetin basın camiasının sorunlarına ve şehrin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevinden ayrıldı. Görev değişikliğiyle ilgili açıklama yapan Küçükkurt, siyasi süreçte yer aldığı için gazetecilik cemiyetinin başkanlığını sürdürmenin uygun olmadığını düşündüğünü belirtti. Bu düşüncelerini cemiyetin yönetim kurulu üyeleriyle istişare ederek görevinden ayrılma talebini ilettiğini ifade eden Küçükkurt, yönetim kurulu üyeleri tarafından kabul edilen bu kararla Başkan Yardımcısı İsmail Akar’ın Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devraldığını söyledi. Küçükkurt, İsmail Akar liderliğindeki cemiyetin akıl ve gönül birliğiyle yoluna devam edeceğine olan mutluluğunu dile getirdi. Görevi devralan Akar ise cemiyetin basın camiasının sorunlarını takip edeceğini ve şehrin kalkınması için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

İmam Hatip öğrencileri şehitlere dua etmek için hatim okudu

Sıradaki haber:

İmam Hatip öğrencileri şehitlere dua etmek için hatim okudu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.