h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Adana’nın Hafif Raylı Sistem Projesi, 2024 Yatırım Programı’na dahil edildi

Adana’nın Hafif Raylı Sistem Projesi, 2024 Yatırım Programı’na dahil edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Adana'nın raylı sistem hattı yatırım programına alındı. 15 yıl sonra hayata geçecek olan 2. Etap hafif raylı sistem projesi, Adana'da ulaşım sorununu azaltacak. Projenin yatırım programına alınması nedeniyle Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. Proje, Akıncılar İstasyonu, Kozan Caddesi, Ege Bağatur Bulvarı, Manolya Caddesi, İlim Yolu Bulvarı, DSİ TOKİ Konutları, Şehir Hastanesi, Fevzi Çakmak Öğrenci Yurdu, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi ve Stadyum gibi noktalara hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi, projeyi ikinci dönemde tamamlamak için gayret göstereceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Adana’nın raylı sistem hattı için uzun süredir beklenen bir yatırım müjdesi geldi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Cumhurbaşkanının onayıyla 2024 yatırım programına alınan 2. Etap hafif raylı sistem projesi hakkında açıklama yaptı. Projenin Adana’nın ulaşım sorununu büyük ölçüde çözeceğini belirten Karalar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Adana halkı adına teşekkür etti. Proje kapsamında Akıncılar İstasyonu, Kozan Caddesi, Ege Bağatur Bulvarı, Manolya Caddesi, İlim Yolu Bulvarı, DSİ TOKİ Konutları, Şehir Hastanesi, Fevzi Çakmak Öğrenci Yurdu, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi ve Stadyum’a ulaşım sağlanacak. Adana’da uzun yıllardır süren raylı sistem eksikliği bu projenin tamamlanmasıyla son bulacak. Adana Büyükşehir Belediyesi, projeyi ikinci dönemde tamamlamak için tüm gücüyle çalışacak.

Beyşehir’deki Gıda Üretimi ve Satışı Yapan İş Yerlerine Denetim Yapıldı

Sıradaki haber:

Beyşehir’deki Gıda Üretimi ve Satışı Yapan İş Yerlerine Denetim Yapıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.