h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Adana Valisi Kocaispir: “Cumhurbaşkanımıza, Adana’nın anahtarını teslim edeceğiz”

Adana Valisi Kocaispir: “Cumhurbaşkanımıza, Adana’nın anahtarını teslim edeceğiz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'i arayarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu bildirdi. Başkan Kocaispir, görevini layıkıyla yerine getirmek için çalışacaklarını ve 1 Nisan sabahı anahtarları Cumhurbaşkanı'na teslim edeceklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla Kocaispir'in adaylığı yarın Ankara'da resmen ilan edilecek.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i telefonla arayarak, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu bildirdi. Erdoğan, “Yüreğir’deki başarını Adana için de bekliyoruz. Adana Büyükşehir Belediyesi’ni ele geçirmek istiyoruz” dedi. Kocaispir ise, “Sizi mahcup etmeyeceğiz. 1 Nisan sabahından itibaren Adana’nın anahtarını size teslim edeceğiz” şeklinde yanıt verdi.

AK Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda Yüreğir Belediye Başkanı olan Fatih Mehmet Kocaispir, “Bize layık görülen bu görevi başarılı bir şekilde yerine getirmek için, ekibimiz ve halkımızla birlikte gece gündüz çalışarak tam anlamıyla yerine getireceğiz. 1 Nisan sabahı Sayın Cumhurbaşkanımıza Adana Büyükşehir Belediyesi’nin anahtarını takdim edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Kocaispir’in adaylığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından öğrenilmesinin ardından resmi olarak yarın Ankara’da ilan edilecek.

Vali Aydoğdu basın mensuplarıyla buluştu

Sıradaki haber:

Vali Aydoğdu basın mensuplarıyla buluştu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.