h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Bayrampaşa’da erkek arkadaşı tarafından Uzi ile öldürülen Nazlı Elmas son yolculuğuna uğurlandı

Bayrampaşa’da erkek arkadaşı tarafından Uzi ile öldürülen Nazlı Elmas son yolculuğuna uğurlandı

Bayrampaşa'da erkek arkadaşı Enis Kurtuluş tarafından Uzi ile vurulan Nazlı Elmas, hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan otopsi sonrası Nazlı Elmas, Altıntepsi Mahallesi'nde toprağa verildi.

Bayrampaşa’da Enis Kurtuluş isimli erkek arkadaşı tarafından Uzi silahıyla vurularak hayatını kaybeden Nazlı Elmas, ailesi ve yakınları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Nazlı Elmas, geçtiğimiz Çarşamba akşamı Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi’nde Filiz Sokak’ta erkek arkadaşı Enis Kurtuluş tarafından Uzi silahıyla ağır şekilde yaralanmıştı. Dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden Nazlı Elmas’ın cansız bedeni, sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumuna otopsi için gönderildi. Otopsi işlemi tamamlanan Elmas’ın naaşı daha sonra gasil haneye gönderildi. İkindi namazına müteakip Altıntepsi Mahallesi’nde bulunan Yeni Cami’de cenaze namazı kılındıktan sonra Nazlı Elmas, defnedilmek üzere 500 Evler Mezarlığı’na götürüldü.

Taksim Meydanı’nda Alper Gezeravcı, Uzay İstasyonu’nda Canlı Takip Ediliyor

Sıradaki haber:

Taksim Meydanı’nda Alper Gezeravcı, Uzay İstasyonu’nda Canlı Takip Ediliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.