h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Yeniden Harekete Geçme Vakti: İlkbahar Spor Okulları Kapılarını Açıyor

Yeniden Harekete Geçme Vakti: İlkbahar Spor Okulları Kapılarını Açıyor

Muratpaşa Belediyesi, 2024 ilkbahar dönemi spor okulları kapsamında çocuk ve yetişkin gruplar için 23 farklı branşta kurslar açacak. Kayıtlar 29 Ocak'ta başlayacak ve yoga, pilates, aerobik, su cimnastiği ve buz pateni gibi sporları içerecek. İlkbahar dönemi spor okulları, 5 Şubat'ta başlayacak eğitimlerle 14 Haziran'da sona erecek. Spor okullarında futbol, voleybol, basketbol, tenis, badminton, boks, kickboks, judo, karate, yüzme, su cimnastiği, yoga, pilates, squash ve aerobik gibi birçok branş eğitimi verilecek.

Muratpaşa Belediyesi, 2024 ilkbahar dönemi için spor okulları düzenleyerek, çocuk ve yetişkin grupları için 19 farklı noktada 23 farklı branşta kurslar açacak. Spor okullarının kayıtları 29 Ocak’ta başlayacak olup, yoga, pilates, aerobik, su cimnastiği ve buz pateni gibi aktiviteler de sunulacak.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın toplumcu yaklaşım modelinin önemli organizasyonlarından biri olan spor okulları, ilkbahar dönemi için çalışmalara başlıyor. Kayıtlar Turunç Masa üzerinden yapılacak ve eğitimler 5 Şubat’ta başlayacak, 14 Haziran’da sona erecek.
Muratpaşa Belediyesi, ilkbahar dönemi spor okullarında futbol, voleybol, basketbol, tenis, badminton gibi branşların yanı sıra boks, kick boks, judo, karate gibi savunma sporlarını da içeren 23 farklı branşı sunacak. Ayrıca yüzme, su cimnastiği gibi su sporları ve son zamanlarda kadınlar arasında popülerlik kazanan yoga, pilates, squash, aerobik gibi aktivitelerde de kurslar sunulacak.

Denizlili hakemlerin yeni yönetim kadrosu belirlendi

Sıradaki haber:

Denizlili hakemlerin yeni yönetim kadrosu belirlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.