h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • İsmail Kartal, “Şampiyonluk yarışında bu tür puan kayıpları yaşanabilir” dedi.

İsmail Kartal, “Şampiyonluk yarışında bu tür puan kayıpları yaşanabilir” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Samsunspor ile berabere kaldıkları maç sonrası, şampiyonluk yolunda böyle kayıpların olabileceğini söyledi. Kartal, takımın maçta çok fazla top kaybı yaptığını ve pas hataları nedeniyle oyunlarını ortaya koyamadıklarını belirtti. Duran toplarla ilgili ise Kartal, takımın bu konuda iyi çalıştıklarını ve attıkları gollerin ortalamaların üzerinde olduğunu ifade etti. Fred'in sakatlık durumu ise henüz netlik kazanmamıştı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Samsunspor ile berabere kaldıkları maç sonrası “Şampiyonluk yolunda böyle puan kayıpları yaşanabilir” açıklamasında bulundu. Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında evinde Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında konuştu. İsmail Kartal, “Maça iyi başladık. Golden önce Tadic’in bir pozisyonu vardı. Dzeko’nun kaçırdığı pozisyonun ardından İrfan Can’ın attığı gol geldi. İkinci yarıda beklemediğimiz bir anda gol yiyerek dengeyi sağladık. Sonuçta beklenmedik bir beraberlikle maçı tamamladık. Evimizdeki maçta 2 puan kaybettik. Taraftarlardan ve camiamızdan özür diliyoruz” dedi.

Kartal, önümüzdeki hafta oynayacakları Başakşehir maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirterek, “Bugünkü maçta gidişata göre Batshuayi’yi oyuna aldık. King ve Emre Mor daha hareketli oldukları için kapalı bir takıma karşı bunları denedik. 3-4 pozisyona da girdik. Sadece gol atamadık. Hafta içinde en iyi şekilde hazırlanacağız. Şampiyonluk yolunda böyle puan kayıpları yaşanabilir. Önümüze bakıyoruz” diye konuştu.

Duran toplarla ilgili bir soruya cevap veren Kartal, “Duran toplardan 6-7 gol attık. Ortalamaların üzerindeyiz. Bugün sadece gol bulamadık. Her maç duran toptan gol attığımızı söylemek doğru değil. Duran toplara çalışıyoruz. Avrupa kupaları ve ligde hala duran toptan attığımız goller var” şeklinde yanıtladı.

Fred’in sakatlık durumu hakkında henüz net bir bilgi olmadığını paylaşan Kartal, “Doktorla henüz konuşmadım. Bu akşamki MR sonucuna bakıp doktorla görüşeceğiz” dedi.

Maçta çok fazla top kaybı yaptıklarını belirten Kartal, “Bu kadar pas hatası yapmayan bir takım olduğumuz için raketlere şans verdik. Pas aksaklığı yakalandığında güçlü oyunumuzu sergileyemedik” sözleriyle açıklamalarını tamamladı.

Eyüp Arın: “Benim hazmedebileceğim bir skor değil”

Sıradaki haber:

Eyüp Arın: “Benim hazmedebileceğim bir skor değil”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.