h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • İrfan Hoca’nın Babası Maalesef Hayatını Kaybetti

İrfan Hoca’nın Babası Maalesef Hayatını Kaybetti

Şanlıurfaspor'un Yardımcı Antrenörü Musa Öztürk, Adanaspor maçı öncesinde Teknik Direktör İrfan Buz'un babasının vefat ettiğini açıkladı. Öztürk, duygularının etkisiyle maça çıktıklarını ve oyuncuların taktiksel disipline uyduğunu belirtti. Şanlıurfaspor, Adanaspor'u 4-0 mağlup ederek galibiyet elde etti.

Şanlıurfaspor Yardımcı Antrenörü Musa Öztürk, Adanaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Teknik Direktör İrfan Buz’un babasının vefat ettiğini ve bu duygularla mücadele ettiklerini belirtti. Şanlıurfa’nın ev sahipliğinde oynanan Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Şanlıurfaspor, Adanaspor’u 4-0 yenmeyi başardı. Önceki maçta babasını kaybeden İrfan Buz, basın açıklamasına katılmadı. Basın açıklamasını Yardımcı Antrenör Musa Öztürk gerçekleştirdi. Öztürk, “Bu maça özel bir duygu ve düşünceyle çıktık. Maçtan önce üzücü bir haber aldık. Sayın İrfan hocamız, sevgili babasını kaybetti. Kendisine haber vermedik ve bu duygularla maça çıktık. Fazla söylenecek bir şey yok. Sahada olan, oyuna sonradan dahil olan ve kenarda bulunan herkes taktiksel disipline uyum sağladı. İstedikleri gibi güzel bir sonuç aldık” şeklinde konuştu.

İsmail Kartal, “Şampiyonluk yarışında bu tür puan kayıpları yaşanabilir” dedi.

Sıradaki haber:

İsmail Kartal, “Şampiyonluk yarışında bu tür puan kayıpları yaşanabilir” dedi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.