h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Beşiktaş Savunma Oyuncusu Tayyip Talha Sanuç: “9 Ay Sonra İki Maça Çıkmak Kolay Değildi”

Beşiktaş’ın savunma oyuncusu Tayyip Talha Sanuç, Fatih Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, “9 ay sonra art arda iki maça çıkmaktan dolayı çok mutluyum. Bu süre boyunca bu günlerin hayalini kuruyordum” dedi. Tayyip Talha Sanuç ayrıca, Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen Mehmetçikleri anarak açıklamalarına başladı ve milletin başı sağ olsun dileğinde bulundu. Karşılaşma hakkında konuşan Tayyip, takım olarak çok iyi bir performans gösterdiklerini ve bu mücadele anlayışıyla her maçı kazanabileceklerine inandığını ifade etti.

Beşiktaş Savunmasının Performansı İyileşiyor

Siyah-beyazlı takımın genç oyuncusu, Fernando Santos’un isteklerini sahaya yansıttıklarını ve daha iyi bir savunma yapacaklarını belirtti. Tayyip, hocanın tutkulu ve coşkulu bir takım istediğini vurgularken, son iki maçtır gol yememelerinin önemli olduğunu ve bundan sonra da gol yemeyeceklerini söyledi. Genç futbolcu, Beşiktaş’ın fazla gol yemesinin kendilerine yakışmadığını ve bundan sonra daha sıkı bir savunma sergileyeceklerini ifade etti.

Uzun Vadede Başarı İçin Hedefler

Tayyip Talha Sanuç, Fernando Santos ile uzun vadede iyi işler başaracaklarına inandığını dile getirdi. Yeni teknik direktörün fikirlerinin takıma etkili bir şekilde aktarıldığını belirten Tayyip, tutku, coşku ve kompakt oyunun başarı getireceğini vurguladı. Avrupa Şampiyonası’nda forma giymenin büyük bir hayali olduğunu söyleyen genç futbolcu, A Milli Takım formasını giymek için çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

Beşiktaş’ın genç savunma oyuncusu Tayyip Talha Sanuç, uzun bir aranın ardından art arda iki maça çıktığı için mutluluğunu dile getirdi. Genç oyuncu, Fernando Santos ile takımın daha sıkı bir savunma yapması ve uzun vadede başarı elde etmeleri için çalışacaklarını belirtti. Avrupa Şampiyonası’nda forma giymek ise Tayyip Talha Sanuç’un büyük hayallerinden biri.

İlhan Palut, “Zor bir sahada skor elde etmek kolay değildi” açıklamasında bulundu

Sıradaki haber:

İlhan Palut, “Zor bir sahada skor elde etmek kolay değildi” açıklamasında bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.