h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Tavşanlı Meslek Yüksekokulu’nda turnuvalarda başarılı olan takımlara kupaları takdim edildi

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu’nda turnuvalarda başarılı olan takımlara kupaları takdim edildi

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında gerçekleştirilen futbol ve voleybol turnuvalarında dereceye giren takımlar, ödül töreniyle ödüllerini aldı. İnternet ve Ağ Teknolojileri 2. sınıfı öğrencileri hem futbolda hem de voleybolda birinci oldu. Müdür Prof. Dr. İsmet Çelik, sporcu öğrencileri tebrik ederek Mustafa Kemal Atatürk'ün "sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" sözünü hatırlattı. Törende diğer takımlara da ödülleri verildi.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu, 2023-2024 Güz döneminde düzenlediği futbol ve voleybol turnuvalarında dereceye giren takımlara ödüllerini törenle takdim etti. Tavşanlı Yerleşkesi’ndeki spor alanlarında gerçekleşen futbol turnuvasında, İnternet ve Ağ Teknolojileri 2. sınıf öğrencilerinden oluşan takım şampiyonluğa ulaştı. Dış Ticaret 2. sınıf öğrencileri ikincilik elde ederken, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları 1. sınıfı üçüncü olarak tamamladı. 8 takımın mücadele ettiği voleybol turnuvasında ise yine İnternet ve Ağ Teknolojileri 2. sınıfı birinci sırayı aldı. Bilgisayar Programcılığı (İÖ) 1. sınıf öğrencileri ikincilik elde ederken, Makine 1. sınıf öğrencileri ise üçüncü oldu.
Tören sonrasında konuşan Tavşanlı MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, turnuvanın saygı çerçevesinde geçtiğine dikkat çekerek Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” sözlerini hatırlattı. Ayrıca öğrencileri, akademik çalışmalarının yanı sıra sportif ve kültürel etkinliklere katılmaya teşvik eden ve bu turnuva aracılığıyla bu yönlerini geliştiren öğrencileri tebrik etti. Prof. Dr. Çelik, mücadele eden öğrencilerin yanı sıra maçları izleyen ve sınıf arkadaşlarını destekleyen öğrencileri de kutlayarak, organizasyonun planlanması ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğrenci temsilcisi Ömer Faruk Durak ile hakemlik yapan Emre Arslan ve İbrahim Saydan’a teşekkür etti.
Dereceye giren takımlar ödüllerini müdürlerinden, diğer takımlar ise bölüm başkanı öğretim üyeleri tarafından takdim edildi.

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na iddialı bir başlangıç yapıyor

Sıradaki haber:

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na iddialı bir başlangıç yapıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.