h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Nilüfer’in kadın futbol takımı şaşırtıcı bir zafer elde etti

Nilüfer’in kadın futbol takımı şaşırtıcı bir zafer elde etti

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi'nin 15. haftasında Muratpaşa Belediye Sigorta Shop karşısında 3-0 galip geldi. Heyecanlı geçen maçı Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Nilüfer Belediyespor Başkanı Tamer İşler de tribünden izledi. İlk sette geriye düşen Nilüferli voleybolcular, orta bölümde seri sayılarla rakibini yakalayarak seti 25-23 kazandı. İkinci sette oyunu kontrol altına alan Nilüfer Belediyespor, blok üstünlüğünü elinde tutarak seti 25-15 aldı. Üçüncü sette ise uzatmaya giden çekişmeli bir mücadele yaşandı ve Nilüfer Belediyespor, 27-25'lik skorla bu seti de kazanarak maçı 3-0 tamamladı. Maç sonrasında her iki takım oyuncularını kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, takımın Avrupa CEV Challenge Cup'ta mücadele ettiğini ve taraftarları maça davet ettiğini belirtti.

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi’nin 15. haftasında rakibi Muratpaşa Belediye Sigorta Shop’u 3-0 yenerek haftayı galibiyetle tamamladı.

Nilüfer Belediyespor ile Muratpaşa Belediye Sigorta Shop, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşı karşıya geldi. Maçı Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Nilüfer Belediyespor Başkanı Tamer İşler de tribünden izledi.

İlk sette başarılı bir başlangıç yapan Antalya ekibi, erken aşamada 7-2 üstünlük yakaladı. Ancak Nilüferli voleybolcular, molanın ardından saha içinde iyi bir konumda bulunarak rakibini yakaladı. Hataya yer vermeyen Nilüfer Belediyespor, zorlu geçen seti 25-23 kazandı.

İkinci setin başından itibaren oyunu kontrol altına alan ve özellikle rakip hücum ataklarında blok üstünlüğünü elinde tutan Nilüfer Belediyespor, bu seti açık farkla 25-15 aldı. Büyük bir çekişmeye sahne olan üçüncü sete ise Nilüfer ekibi etkili bir başlangıç yaptı. Muratpaşa Belediye Sigorta Shop daha sonra dengeyi sağlayarak rakibini yakaladı. Setin sonlarına 24-24 eşitlikle girilerek set uzatmaya gitti. Uzatma sayılarında hücumda hata yapmayan Nilüfer Belediyespor, bu seti de 27-25 alarak maçı 3-0 kazandı.

Maçın ardından her iki takım oyuncularını da kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Vodafone Sultanlar Ligi’nde Bursa’nın tek temsilcisi olan voleybol takımımızı tebrik ediyorum. Seyircilere heyecanlı ve keyifli bir mücadele izlettirdik. Avrupa CEV Challenge Cup’ta Romanya’nın SCM Lugoj Takımı ile son 4 takıma kalmak için mücadele edeceğiz. 18 Ocak 2024 Perşembe günü Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynayacağımız maça tüm spor severleri davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Yaman, taraftarlarına tebriklerini iletti

Sıradaki haber:

Başkan Yaman, taraftarlarına tebriklerini iletti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.