h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Manisa BBSK Sultanlarında Şampiyonluk Heyecanı Başladı

Manisa BBSK Sultanlarında Şampiyonluk Heyecanı Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Play-off katılımını garantiledi ve Ayvalıkgücü Spor Kulübü ile yapılan hazırlık maçında büyük motivasyon kazandı. Başantrenör Caner Doğançay, takımın başarıya ulaşmak için sıkı çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş ise iki takıma başarılar dileyerek Play-off yolunda mücadele edeceklerini vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.Liginde Play-off’a katılmayı garantiledi. Hazırlık maçında Ayvalıkgücü Spor Kulübü ile karşılaşan takım, Play-off maçlarına büyük motivasyon ile hazırlanıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.Liginin bitmesine haftalar kala, Play-off’a adını yazdırdı. Deplasmanda Ayvalıkgücü spor kulübüyle karşılaşan takım, Play-off maçları için hazırlıklarını sürdürdü. İki takım arasında dostluk maçı düzenlendi ve taktikler sahaya yansıtıldı. Başantrenör Caner Doğançay, maç sonunda yaptığı açıklamada, “Ligin bitmesine haftalar kala Play-off’a katılma şansını garantiledik. Amacımız, kulübümüz ve şehrimiz adına önemli başarılar elde etmek. Ligdeki azim ve başarıyı Play-off’larda da göstererek üst liglere çıkmak istiyoruz. Yönetimimizin desteğiyle hedefimize ulaşmak için sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takım olarak birlik ve beraberlik içinde başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi. BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş de hazırlık maçının ardından sahaya inerek iki takım oyuncuları ve teknik heyete teşekkür etti. “Play-off yolunda mücadele edecek olan iki takıma da başarılar diliyorum. Ligin bitimine az bir süre kaldı ve Play-off şansınızı garantilediniz. Ligde gösterdiğiniz başarılı performansın karşılığını almanızı temenni ederim” şeklinde konuştu.

Sivasspor ve Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig Maçında İlk Yarıda 2-2 Berabere Kaldı

Sıradaki haber:

Sivasspor ve Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig Maçında İlk Yarıda 2-2 Berabere Kaldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.