h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Körfez Gençlerbirliği, voleybolda altyapı çalışmalarına hız verdi!

Körfez Gençlerbirliği, voleybolda altyapı çalışmalarına hız verdi!

Körfez Belediyesi, ilçedeki yetenekleri keşfederek voleybolu sevdirmek için çalışmalara başladı. Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü ile birlikte altyapı çalışmaları yürütülüyor. Bu kapsamda kızlar için yaş gruplarına uygun takımlar kuruldu ve hazırlık maçları yapılıyor. Körfez Gençlerbirliği 13-14 yaş kız takımı, Sakarya Gelişim Spor Kulübü ile hazırlık maçı yaptı ve maç berabere sonuçlandı. Başantrenör Yağmur Ayvaz, takımın ileride büyük işlere imza atacağını belirtti ve hedeflerinin Türkiye Şampiyonasına katılmak olduğunu söyledi. Çocukların voleybol becerilerini geliştirme ve sporcu altyapısı oluşturma amacıyla yoğun antrenman programları düzenlendiği ifade edildi.

Körfez Belediyesi, ilçedeki yetenekleri keşfederek voleybolu sevdirerek güçlü bir altyapı oluşturma çalışmalarına hız verdiğini duyurdu. Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü aracılığıyla birçok spor dalında başarılı işlere imza atan belediye, voleybol alanında da atak başlattı.

Kız takımlarının liglere hazırlık yapıldığı bir sırada, Körfez Gençlerbirliği voleybol takımları da hazırlık maçlarına başladı. Önceki gün, Gençlerbirliği’nin 13-14 yaş kız takımı, Sakarya Gelişim Spor Kulübü Voleybol Takımı ile Adapazarı’nda bir hazırlık maçı yaptı. Büyük bir çekişmeyle geçen karşılaşma, alınan setler sonucunda 2-2 berabere sonuçlandı.

Körfez Gençlerbirliği voleybol başantrenörü Yağmur Ayvaz, çalışmalar hakkında bilgi verirken, “Bugün burada çok güzel bir hazırlık maçı yaptık. Komşu ilimiz Sakarya’nın güzide kulübü sporcularıyla dostluk ve kardeşlik havasında çekişmeli bir mücadele oldu. Takımımızın son durumunu gördük ve test ettik. Takımımızın oyuncuları küçük yaşlarına rağmen oldukça yetenekli ve gelecek vadeden sporcular. Çalışmalarımız aralıksız bir disiplin içerisinde devam ediyor. Haftanın 5 günü antrenman yapıyoruz. Hedefimiz, çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerini sağlamanın yanı sıra altyapıya ve takımlara yatırım yaparak geleceğe güçlü bir temel oluşturmak” dedi.

Ayvaz, hedeflerini de açıklarken, “Yakın bir zamanda hedefimiz, bulunduğumuz gruptan çıkıp Türkiye Şampiyonası’na gitmek. Aynı zamanda 13-14 yaş grubunda yer alan küçük kız takımımız, Kocaeli yerel ligine katılacak. Ayrıca 10-11 yaş grubundaki midi takımımız ve 9-10 yaş grubundaki mini takımımız ile 90 küçük yaş sporcumuz bulunuyor. Voleybol becerilerini geliştirmeyi, takım ruhunu ve iletişim becerilerini öğrenmeyi hedefliyoruz. Tüm voleybolseverleri aramıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe, Samsunspor maçı için çalışmalara başladı

Sıradaki haber:

Fenerbahçe, Samsunspor maçı için çalışmalara başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.