h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Çınar, Yeşilyurt’taki gençlik ve spor yatırımlarını yerinde inceledi

Çınar, Yeşilyurt’taki gençlik ve spor yatırımlarını yerinde inceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yakınca mahallesindeki Yakınca Spor Adası'ndaki spor alanlarının incelemelerini gerçekleştirdi. Başkan Çınar, ilçenin her tarafını spor tesisleriyle donattıklarını ve gençlere yönelik yatırımlarının devam ettiğini belirtti. 110 dönümlük alanda kurulan Yakınca Spor Adası'nın örnek bir eser olduğunu dile getiren Çınar, gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine destek sunacak bu yatırımın mutluluk verici olduğunu ifade etti. Başkan Çınar, sporun önemine vurgu yaparak, gençlik ve spor yatırımlarında iddialı bir belediye olduklarını söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yakınca mahallesinde bulunan Yakınca Spor Adası’ndaki spor alanlarının incelemelerde bulundu. Çınar, göreve geldikleri günden bu yana ilçenin her bir köşesine çok amaçlı spor tesisleri kazandırdıklarını belirtti. Yeşilyurt Belediye Başkanı, Malatya’dan ulusal ve uluslararası şampiyonalarda temsil edecek sporcu sayısını artırmak için alt yapıya ve tesislere önem verdiklerini ifade etti. Yakınca Spor Adası, spor yatırımları açısından örnek bir eser olarak gösterilecek. Çınar, burada yer alan Yakınca Yaşam ve Spor Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Halı Saha, Basketbol ve Voleybol Sahaları ile bölgeyi spor ve yaşam alanına dönüştürdüklerini söyledi.
Yeşilyurt Gençlik Merkezi’nin tamamlanma aşamasında olduğunu belirten Çınar, gençlere yönelik yapılan yatırımların ilçenin kişisel ve sosyal gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Başkan Çınar, “Yüzme Havuzumuz, halı sahamız ve açık-kapalı spor alanlarımızla gençlere yönelik yatırımlarımıza bir yenisini daha eklemiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gençleri önemsiyoruz ve onların doğru bir hayat sürmeleri ve sosyal hayatlarında başarılı olmaları için imkanlarımızı seferber ettik. Spor ve gençlik konusunda iddialı bir belediye olarak gençlerimize her alanda destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, gençlerin taleplerine de kayıtsız kalmadıklarını vurgulayarak, gençlerin spora, sanata ve kültüre olan ilgisini karşılamak için gerekli yatırımları gerçekleştirdiklerini belirtti. Çınar, alt yapıya verilen önemin başarıyı beraberinde getireceğine inandıklarını sözlerine ekledi. Ayrıca, Yeşilyurt İlçesi’nin güçlü ve kalıcı projelerle donatılmasında desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı, bakanlıklar, milletvekilleri ve tüm kurumları da teşekkür etti.

Taşkent’te Genç Kadınlar Epe Takımı Gümüş Madalyayı Kazandı

Sıradaki haber:

Taşkent’te Genç Kadınlar Epe Takımı Gümüş Madalyayı Kazandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.