h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Başkan Yaman, taraftarlarına tebriklerini iletti

Başkan Yaman, taraftarlarına tebriklerini iletti

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman, Bilecik derbisindeki Bozüyük ve Bilecik Belediye Kadın Voleybol takımlarının taraftarlarını centilmenlikleri dolayısıyla tebrik etti. Bozüyük Belediyesi Eğitim Spor Kadın Voleybol Takımı ile Bilecik Belediye Kadın Voleybol Takımı arasında oynanan müsabakayı Bozüyük Belediyesi 3-1 kazandı. Başkan Yaman, tüm taraftarların centilmence destek verdiği maçı izledi ve takımları ve yöneticileri tebrik etti.

Bilecik Belediyeler Birliği, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ın da katıldığı Bilecik derbisinde, iki takım taraftarları arasında gösterdikleri centilmenlik için tebrik edildi.

Bozüyük Belediyesi Eğitim Spor Kadın Voleybol Takımı ile Bilecik Belediye Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 10. Grup maçında karşı karşıya geldi. Maç, Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, CHP İl Başkanı Ali Özdemir ve spor severlerin de izlediği Bozüyük Spor Salonu’nda oynandı.

Müsabakayı Bozüyük Belediyesi Eğitim Spor Kadın Voleybol Takımı, 3-1 kazanırken, maç öncesi sosyal medya paylaşımları nedeniyle iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşanmıştı. Ancak maç sırasında bu gerginlik sona erdi ve Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, iki takım taraftarlarını centilmenliklerinden dolayı tebrik etti. Yaman, “Bozüyük Spor Salonu’nda oynanan Bozüyük Belediyesi Eğitim Spor Kadın Voleybol Takımı ile Bilecik Belediye Kadın Voleybol Takımları arasındaki 2. Lig müsabakasını izledik. Yüksek seyir zevki olan maçta ter döken sporcu kardeşlerimizi, emek veren yönetici kardeşlerimizi ve takımlarını centilmence destekleyen tüm taraftarlarımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Yaren Sala, Türkiye Şampiyonu unvanını kazandı!

Sıradaki haber:

Yaren Sala, Türkiye Şampiyonu unvanını kazandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.