h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Akdam Ortaokulu, Adana’yı bilek güreşi şampiyonasında temsil edecek!

Akdam Ortaokulu, Adana’yı bilek güreşi şampiyonasında temsil edecek!

Adana'nın Kozan ilçesinde bulunan Akdam Ortaokulu, 2023-2024 Okul Sporları Yıldızlar Bilek Güreşi Adana İl Şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerinde Adana'yı temsil edecek. Okul, kızlarda ve erkeklerde elde ettiği başarılarla Adana şampiyonu oldu. Akdam Ortaokulu'nun sporcuları ve öğretmenleri bu başarıdan dolayı tebrik edildi. Müdür Zafer Kocaispir, öğrencilerin başarısında emeği geçenleri ve sporcuları kutladı. Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin ise okulun başarısını gururla kutladı ve yarı final maçlarında başarılar diledi.

Akdam Ortaokulu, Kozan ilçesinde yer alan bir okuldur. Okul, 2023-2024 Okul Sporları Yıldızlar Bilek Güreşi Adana İl Şampiyonu olarak seçilmiştir ve Türkiye yarı finallerinde Adana’yı temsil etme hakkı kazanmıştır. Öğrencileri bir yıl içinde çeşitli spor dallarında birçok başarıya imza atmıştır, sol kol ve sağ kolda toplamda 14 il birinciliği, 5 il ikinciliği ve 8 il üçüncülüğü elde etmişlerdir. Bu büyük başarıya layık görülen Akdam Ortaokulu, 23-24 Mart tarihlerinde Niğde’de yapılacak olan Türkiye yarı finallerinde Adana’yı temsil edecektir.

Okulun müdürü Zafer Kocaispir, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etmiştir. Kocaispir, “Okulumuzun bu başarısı, ilçemiz için büyük bir gurur kaynağıdır. Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz İlhan Yılmaz’a ve tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuşmuştur.

Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin de yaptığı açıklamada, “Akdam Ortaokulu, ilçemizi voleybol ve bilek güreşi alanında birçok kez gururlandırmıştır. Okul müdürümüz Zafer Kocaispir’e ve başarılı olan İlhan Yılmaz ve sporcularımıza Niğde’deki yarı final maçlarında başarılar diliyoruz” demiştir.

Melikgazi Basketbol, Macaristan’da çeyrek final için mücadele ediyor

Sıradaki haber:

Melikgazi Basketbol, Macaristan’da çeyrek final için mücadele ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.