h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Vatandaşlara Yakın Mesafede Sağlık Hizmeti Sunulacak!

Vatandaşlara Yakın Mesafede Sağlık Hizmeti Sunulacak!

Düzce Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, mobil gezici sağlık aracıyla Paşaormanı köyünde sağlık taraması yapıp halkı bilgilendirdi. Kanserle mücadelede önemli bir rol oynayan ekipler, ücretsiz kanser taraması hizmetini vatandaşların ayağına kadar götürmeye devam ediyor. Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi'ndeki personel, kanserin risk faktörleri, belirtileri, tanı ve tedavi yöntemleri konusunda bilgi vererek sağlıklı yaşam şartlarına yönlendirme ve tarama yapma amacıyla halkı bilgilendirdi.

DÜZCE(İHA) – Düzce Sağlık Müdürlüğü tarafından gönderilen mobil gezici sağlık aracı, Paşaormanı köyüne ziyarette bulunarak sağlık taraması yaptı ve halkı bilgilendirdi.

Kanserle mücadelede önemli bir yer tutan ve Düzce’nin en uzak noktalarına kadar ücretsiz kanser taraması hizmeti sunan ekipler, Paşaormanı köyünde halka sağlık taraması yapmaya devam ediyor.

Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) ekibinde görevli personel, kanserin risk faktörleri, belirtileri, tanı ve tedavi yöntemleri hakkında bilgilendirme yaparak, sağlıklı yaşam koşullarına yönlendirmek ve kanser taraması gerçekleştirmek amacıyla köye geldi.

Batman’da sağlık hizmetlerinin verimliliğini artırmak amacıyla evde sağlık hizmetleri toplantısı düzenlendi.

Sıradaki haber:

Batman’da sağlık hizmetlerinin verimliliğini artırmak amacıyla evde sağlık hizmetleri toplantısı düzenlendi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.