h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Niğde’deki yeni başlayan sağlıkçılara, ‘İleri Yaşam Desteği Eğitimi’ sunuldu

Niğde’deki yeni başlayan sağlıkçılara, ‘İleri Yaşam Desteği Eğitimi’ sunuldu

Niğde'deki hastanede, yeni atanan sağlık personellerine İleri Yaşam Desteği Eğitimi verildi. Eğitimde, Niğde Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) personelleri ve Doç. Dr. Mustafa Kaçmaz tarafından Kardiyopulmoner Resusitasyon konusunda teorik ve uygulamalı bilgiler verildi. Katılımcılar, solunum veya kardiyak arrest durumlarında hızlı ve etkili müdahale yöntemlerini öğrendi.

Niğde’de yeni göreve başlayan sağlık personellerine İleri Yaşam Desteği Eğitimi verildi. İlgili eğitim, Çiftlik Devlet Hastanesi’nde gerçekleşti ve Niğde Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekiplerinden oluşan 5 kişilik bir eğitmen grubu ile Doç. Dr. Mustafa Kaçmaz tarafından verildi. Eğitimde, Kardiyopulmoner Resusitasyon (CPR) konuları üzerinde yoğunlaşıldı ve katılımcılar teorik ve pratik olarak bilgilerini güncelledi. CPR eğitiminde, solunum veya kalp durması gibi acil durumlarda en hızlı ve etkin müdahalenin nasıl gerçekleştirileceği anlatıldı.

Canlı Yayında İlginc Bir Ameliyat Gerçekleşti: Tümörlü Böbrek ve Böbrek Taşı Operasyonu

Sıradaki haber:

Canlı Yayında İlginc Bir Ameliyat Gerçekleşti: Tümörlü Böbrek ve Böbrek Taşı Operasyonu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.