h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • 375 Bin Lira Karşılığında Bacağını Kurtarmaya Çalıştı, Hem Bacağını Hem de Parasını Kaybetti

375 Bin Lira Karşılığında Bacağını Kurtarmaya Çalıştı, Hem Bacağını Hem de Parasını Kaybetti

Ankara'da trafik kazası geçiren ve bacağında enfeksiyon oluşan Yusuf Çağlar, 375 bin TL ödeyerek ameliyat olmasına rağmen bacağının kesilmesinden kurtulamadı. Çağlar, başka bir doktorla iletişime geçti ve ameliyat için anlaştı. Ancak amputasyon süreci sonrası da yarası tam kapanmadı ve bacağının daha da kesilme tehlikesi ortaya çıktı. Çağlar, doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. Bu haberde, Yusuf Çağlar'ın yaşadığı sağlık sorunları ve doktor anlaşmasının sonuçları anlatılıyor.

Ankara’da trafik kazası geçiren ve bacağında enfeksiyon oluşan Yusuf Çağlar, önceden anlaştığı doktor tarafından kesilmesi gereken bacağına rağmen kurtulamadı. Kurye olarak çalışan Çağlar, kazanın ardından kırık olan bacağı için tedavi görmek üzere hastaneye sevk edildi. Ancak karantina süresince bacağında enfeksiyon oluştu ve ameliyat sırasında doku kaybı yaşandı. 8 aylık antibiyotik tedavisine rağmen iyileşemeyen Çağlar, S.N.N isimli bir doktorla anlaşarak ameliyat olmayı denedi. Ancak bacağının kesilmesi kaçınılmaz hale geldi ve amputasyon gerçekleştirildi. Fakat yarası tam olarak kapanmayan Çağlar, başka bir doktora başvurdu. Şimdi ise bacağının beş santim daha kesilme riskiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. Çağlar, ameliyatı yapan doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. Çağlar’ın avukatı, tıbbi uygulamalarda hekim hatası olduğunu iddia etti. S.N.N ise konuyla ilgili soruları cevaplamayı reddetti.

Adet sancısı, uzmanların uyarısına göre kısırlığın bir belirtisi olabilir

Sıradaki haber:

Adet sancısı, uzmanların uyarısına göre kısırlığın bir belirtisi olabilir

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.