h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Vali Canbolat, Aydın Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti ve detaylı inceleme yaptı

Vali Canbolat, Aydın Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti ve detaylı inceleme yaptı

Aydın Şehir Hastanesi inşaatının hızla devam ettiğini belirten Aydın Valisi Yakup Canbolat, hastanede incelemelerde bulundu. Sağlık Bakanlığı tarafından 2020 yatırım programına alınan ve 2021'de inşaatına başlanan hastanenin Aydın ve Ege Bölgesi için uluslararası kalitede bir sağlık kampüsü olması hedefleniyor. Vali Canbolat, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 62 kelime.

Aydın İlinin sağlık yapılarını güçlendirecek olan Aydın Şehir Hastanesi’nin yapımı hız kesmeden devam ediyor. Vali Yakup Canbolat, Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirdiği incelemelerde bulundu.

Daha kaliteli sağlık hizmetlerinin sunulması amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından 2020 yatırım programına alınan ve 2021 yılı Kasım ayında Efeler ilçesinde inşaatına başlanan Aydın Şehir Hastanesi’nin çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor. Aydın ve Ege Bölgesi’nin uluslararası standartlarda bir sağlık kampüsü haline gelmesi hedeflenen hastaneye gelen Vali Canbolat, hastane içerisinde incelemelerde bulundu. Yanında getirdiği heyetle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Vali Canbolat, yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Erken ve hatalı kullanılan antibiyotikler, komplikasyon riskini artırıyor

Sıradaki haber:

Erken ve hatalı kullanılan antibiyotikler, komplikasyon riskini artırıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.