h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Üzücü bir durumu geride bırakan çift, üçlü tedavi sonrasında hamilelik müjdesini aldı

Üzücü bir durumu geride bırakan çift, üçlü tedavi sonrasında hamilelik müjdesini aldı

Diyarbakır'da çocuk sahibi olamayan Emine ve Cumali Akgün çifti, 7 yıllık evliliklerinin ardından PRP, akupunktur ve ozon tedavisiyle tedavi gördüler. Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer'in önerisi üzerine tedavi olan çift, gebelik kesesini görmekten büyük mutluluk duydu. Akgün çifti, tedavileri için Çoksüer ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Diyarbakır’da 7 yıllık evli bir çift, çocuk sahibi olma umuduyla PRP, akupunktur ve ozon tedavisi aldıktan sonra bekledikleri haberi aldı. Emine ve Cumali Akgün çifti, uzun bir süredir çocuk sahibi olamamanın üzüntüsünü yaşıyordu. Bu nedenle, bir tavsiye üzerine Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer’e başvurdular. Doktor, Emine ve Cumali Akgün çiftine, ileri derecede yumurta rezervi düşüklüğü teşhisi koydu.
Akgün çifti, akupunktur, PRP ve ozon tedavileri alarak bekledikleri müjdeli haberi aldı. Düzenli olarak kontrollerini yaptıran çift, son kontrolde gebelik kesesini gördü. Emine ve Cumali Akgün çifti, Prof. Dr. Çoksüer ve ekibine minnettar olduklarını belirtti.

Balıkesir Üniversitesi öğrencileri, atık ilaçlar konusunda farkındalık oluşturdu

Sıradaki haber:

Balıkesir Üniversitesi öğrencileri, atık ilaçlar konusunda farkındalık oluşturdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.