h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Şehitkamil’den kan bağışı kampanyasına büyük destek

Şehitkamil’den kan bağışı kampanyasına büyük destek

Şehitkamil Belediyesi, Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek verdi. Belediye personelleri, "Birbirimize Candan Bağlıyız" sloganıyla kan bağışladı. Kan bağışı, Şehitkamil Belediyesi Hizmet Binası, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde 3 ayrı günde gerçekleştirildi. Kızılay yetkilileri, sağlık durumu uygun olan her çalışandan kan alarak hastanelerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirtti. (60 kelime)

Şehitkamil Belediyesi, Kan Bağışı Kampanyasıyla Dikkat Çekiyor

Şehitkamil Belediyesi, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle büyük bir duyarlılık gösteriyor. Bu kapsamda, belediye personelleri “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılarak Kızılay’a destek oldu.

Kızılay, Şehitkamil Belediyesi Hizmet Binası, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde üç ayrı gün boyunca kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi. Uzman personeller, sağlık durumu, yaş ve kiloya uygun olan her personelden kan aldı. Kan bağışlamak isteyenler öncelikle bir kan bağışçısı bilgilendirme formu doldurdu. Daha sonra, bağışçının genel durumu değerlendirildi ve kan basıncı ile nabzı ölçüldü. Sağlık açısından herhangi bir sorunu bulunmayan personellerden kan alındı.

“Tüm Halkımızı Kan Vermeye Bekliyoruz”

Kızılay Gaziantep Kan Bağışı Merkezi’nde Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı olan Ferudun Gök, “Kızılay Gaziantep Kan Bağışı Merkezi olarak öncelikle Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na böyle bir kampanyaya destek verdiği için çok teşekkür ediyorum. Şu anda, Şehitkamil Belediye personelleri kan bağışı için buradalar. Bu tür organizasyonlarla hastanelerimizin kan ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Tüm halkımızı kan vermeye bekliyoruz. Belediye personellerine kan bağışı yapmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Kan Bağışında Bulunarak Destek Olduk”

Şehitkamil Belediyesi personellerinden Mehmet Erdoğan, “Şehitkamil Belediyemizin ve Kızılay Kan Merkezi’nin başlattığı kan bağışı kampanyasına biz de belediye personelleri olarak destek veriyoruz. Bu konuda Başkanımıza ve Kızılay’a kan bağışı kampanyası için teşekkür ediyoruz. Kan, acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bugün kan bağışında bulunarak, destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu kan bağışıyla umarız bir hayat kurtarırız. Şehitkamil Belediye Başkanımıza ve Kızılay’a bu kampanyaları için bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Şehitkamil İlçesi, Kan Bağışı İçin İsteğe Doyamayacak Yardımla Bulunuyor!

Sıradaki haber:

Şehitkamil İlçesi, Kan Bağışı İçin İsteğe Doyamayacak Yardımla Bulunuyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.