h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Şehitkamil İlçesi, Kan Bağışı İçin İsteğe Doyamayacak Yardımla Bulunuyor!

Şehitkamil İlçesi, Kan Bağışı İçin İsteğe Doyamayacak Yardımla Bulunuyor!

Şehitkamil Belediyesi, Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek vererek personelleriyle birlikte kan bağışında bulundu. Belediye hizmet binası, fen işleri müdürlüğü ve temizlik işleri müdürlüğünde üç farklı gün düzenlenen kampanyaya personeller yoğun ilgi gösterdi. Şehitkamil Belediye Başkanı ve Kızılay'a teşekkür eden yetkililer, halkı da kan vermeye davet ettiler. Kan bağışında bulunan belediye personelleri ise hayat kurtarmayı umut ettiklerini belirtti.

Şehitkamil Belediyesi, “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla gerçekleşen Kızılay kan bağışı kampanyasına destek verdi. Şehitkamil Belediyesi personelleri, sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği duyarlılıkla dikkat çekti.

Kampanya kapsamında Kızılay, Şehitkamil Belediyesi Hizmet Binası, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde 3 farklı gün kan bağışı topladı. Uzman personeller, sağlık durumu, yaş ve kilosu uygun olan her personelden kan aldı. Başvuruda bulunan kişiler, öncelikle kan bağışı bilgilendirme formunu doldurdu. Genel bir sağlık değerlendirmesinin ardından, kan basıncı ve nabzı ölçüldü ve kan sayımı için küçük bir örnek alındı. Sağlık açısından sorunu olmayan personellerin kanları alındı.

Kızılay Gaziantep Kan Toplama Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Ferudun Gök, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na destekleri için teşekkür etti. Gök, “Şu anda bütün Şehitkamil Belediye çalışanları kan bağışında bulunuyorlar. Hastanelerimizin kan ihtiyacını bu tür organizasyonlarla karşılamak için çaba gösteriyoruz. Tüm halkımızı kan vermeye bekliyoruz. Kan bağışında bulunan belediye personellerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kan bağışında bulunan Şehitkamil Belediyesi personellerinden Mehmet Erdoğan, belediyenin ve Kızılay Kan Merkezi’nin başlattığı kampanyaya destek verdiklerini ifade etti. Erdoğan, “Bu kampanya için Başkanımıza ve Kızılay’a teşekkür ediyoruz. Kan acil bir ihtiyaçtır ve biz de bu bağışla bir hayat kurtarabileceğimizi düşünerek destek olduk. Şehitkamil Belediye Başkanımıza ve Kızılay’a bir kez daha teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Gaziantep’te düzenlenen “Spinal Günleri” toplantısı, sağlık alanında önemli bir etkinlik olarak gerçekleşti.

Sıradaki haber:

Gaziantep’te düzenlenen “Spinal Günleri” toplantısı, sağlık alanında önemli bir etkinlik olarak gerçekleşti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.