h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Miraç Efe Eren için ambulans helikopteri havalanıyor

Miraç Efe Eren için ambulans helikopteri havalanıyor

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yüksek ateş şikayetiyle rahatsızlanan 7 aylık Miraç Efe Eren bebek, helikopter ambulansla hastaneye kaldırıldı. İran sınırında bulunan Alan köyünde yaşayan Eren ailesi, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Çığ tehlikesi yüzünden yolların kapalı olduğu bilgisi üzerine helikopter ambulans gönderildi. Uzun bir yolculuğun ardından köye ulaşan ekip, bebeği alarak Şemdinli Devlet Hastanesine nakletti. Bebeğin tedavisi yapıldı.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 7 aylık Miraç Efe Eren adlı bebek, yüksek ateş nedeniyle hastalanarak helikopter ambulans ile hastaneye kaldırıldı. İran sınırına yakın olan bin 915 rakımlı Alan köyünde yaşayan Eren ailesi, bebeklerinin ateşinin yükselmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. Ancak çığ riskinin olduğu ve yolların kapalı olduğu bilgisi üzerine 112 Komuta Kontrol Merkezi, bölgeye helikopter ambulans gönderdi. Bir saat kadar sonra yüksek rakımlı ve karlı bir bölge olan köye iniş yapan helikopter ambulans, sağlık ekibiyle birlikte bebek Miraç Efe’yi alarak Şemdinli Devlet Hastanesi’ne taşıdı. Hastaneye getirilen bebek, burada tedavi edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden hasta nakil hizmetinde yeni adım!

Sıradaki haber:

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden hasta nakil hizmetinde yeni adım!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.