h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden hasta nakil hizmetinde yeni adım!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden hasta nakil hizmetinde yeni adım!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen hasta nakil ambulansları hizmeti, 2023 yılında 1580 hastanın hastaneye taşınmasını sağladı. Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün liderliğinde hasta, yaşlı ve yatalak hastalara hizmet verdiklerini belirtti. Ambulanslar, hasta nakil hizmetinin yanı sıra şehir dışı, tatbikat ve TFF görevlerinde de kullanılıyor. Bu hizmet sayesinde Manisalılara en iyi ve kaliteli hizmetin sunulmaya devam edildiği vurgulandı. Belediye, vatandaşları evlerinden alarak sağlık kuruluşlarına ulaştırıyor ve tedavileri tamamlandıktan sonra tekrar evlerine bırakıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan hasta nakil ambulansları sayesinde 2023 yılında 1580 hasta hastanelere taşındı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde, yaşlı ve yatalak hastalara hizmet verdiklerini belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, ambulansların hasta nakil hizmetinin yanı sıra şehir dışı, tatbikat ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) görevlerinde de kullanıldığını dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Hasta Nakil Ambulansı ve uzman personel, yaşlı, engelli ve yatalak hastaların sağlık tesislerine ulaşımını sağlayarak Manisalılara hizmet vermektedir. 2023 yılında bin 580 kişinin sağlık tesislerine ulaştırılmasında Hasta Nakil Ambulansı ve personeli büyük bir rol oynamıştır. Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, Hasta Nakil Ambulansı personeliyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi almıştır.

Geçtiğimiz yıl 1580 vatandaşın nakli gerçekleştirilmiştir. Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, Manisalılara her alanda en iyi ve en kaliteli hizmeti sunma görevini üstlendiklerini belirterek, “Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatıyla 17 ilçede 2 ambulansla hizmet vermekteyiz. 6 Şubat depremlerinde de hasta nakil ambulanslarımız aktif olarak görev yapmıştı. 2023 yılında da il genelinde 1580 vatandaşımızın sağlık kuruluşlarına nakillerini gerçekleştirdik. Evlerinden alarak sağlık kuruluşuna götürüp, tedavileri tamamlandıktan sonra tekrar evlerine bırakarak destek olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Botoks uygulaması, dünya genelinde 9 milyondan fazla kişi tarafından tercih ediliyor

Sıradaki haber:

Botoks uygulaması, dünya genelinde 9 milyondan fazla kişi tarafından tercih ediliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.