h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Karacasu İlçe Devlet Hastanesi, faaliyete geçmek için geri sayıma başladı

Karacasu İlçe Devlet Hastanesi, faaliyete geçmek için geri sayıma başladı

Aydın'ın Karacasu ilçesinde yapılan 10 yataklı Entegre İlçe Devlet Hastanesi, yakında hizmete açılacak. Aydın İl Sağlık Müdürü, hastanenin tamamlanmasıyla birlikte Karacasu'nun sağlık hizmeti kalitesinin artacağını belirtti. Yeni hastane binasının ilçeye ve halka hayırlı olması temennisinde bulunan Müdür Şenkul, vatandaşların daha kolay bir şekilde sağlık hizmetine ulaşabileceğini söyledi. Hastane, acil sağlık hizmetleri, aile sağlığı merkezi ve toplum sağlığı çalışmalarını bir arada yürütecek ve acil serviste ilk müdahaleler yapılacak.

Aydın’ın Karacasu ilçesinde tamamlanan ve hizmete girmeye hazırlanan 10 yataklı Entegre İlçe Devlet Hastanesi, Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul tarafından incelendi. İncelemeler sırasında Müdür Şenkul, hastane yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hastanenin kısa süre içinde faaliyete geçeceğini belirten Dr. Şenkul, “Hastanemizin tamamlanmasıyla birlikte Karacasu ilçesinin sağlık kalitesi daha da artacak” dedi. Yeni hastane binasının halka hayırlı olmasını dileyen Şenkul, vatandaşların Sağlık Bakanlığı standartlarında sağlık hizmeti alacaklarını ifade etti.

Hastane, acil sağlık hizmetleri, aile sağlığı merkezi ve toplum sağlığı çalışmalarını bir arada yürütecek. Ayrıca, acil serviste acil hastaların ilk müdahaleleri yapılacak. Karacasu ilçesinde yapılan bu yeni hastane vatandaşların sağlık hizmetine daha kolay ulaşmalarını sağlayacak.

Isparta’da şehitler ve Filistin için sağlık çalışanlarından bir yürüyüş

Sıradaki haber:

Isparta’da şehitler ve Filistin için sağlık çalışanlarından bir yürüyüş

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.