h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Kanserle mücadele eden genç kadın yaşam savaşında kaybetti

Kanserle mücadele eden genç kadın yaşam savaşında kaybetti

Erzincan'da kanser tedavisi gören 29 yaşındaki bir kadın, hastanede hayatını kaybetti. Gülay Güner, uzun bir süre SLE hastalığına maruz kaldıktan sonra lenf kanserine yakalandı. Hastane personeli olan Nuray Paçacı'nın kızı ve Erzincan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Tacettin Paçacı'nın yeğeni olan Gülay Güner'in ölüm haberi ailesini derin bir üzüntüye boğdu. Güner'in cenazesi Camii Kebir'de öğle namazından sonra defnedilecek.

Erzincan’da kemoterapi tedavisi gören 29 yaşındaki bir kadın maalesef kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Gülay Güner adındaki hasta, uzun bir süre SLE hastalığı tedavisi gördükten sonra lenf kanseri (lenfoma) hastalığına yakalandı ve tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Güner’in vefat haberi, Mengücek Gazi Araştırma Hastanesi çalışanlarından Nuray Paçacı’nın kızı ve Erzincan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Tacettin Paçacı’nın yeğeni olan yakınlarını büyük bir üzüntüye boğdu. Güner’in cenazesi, ikindi namazının ardından Camii Kebir’de defnedilecek.

Çakıl Taşı Hissi Yaratan Morton Nöroması Ayak Altını Etkiliyor

Sıradaki haber:

Çakıl Taşı Hissi Yaratan Morton Nöroması Ayak Altını Etkiliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.