h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • İşte Başkale’de gerçekleşen bir hasta kurtarma operasyonu hakkında önemli detaylar

İşte Başkale’de gerçekleşen bir hasta kurtarma operasyonu hakkında önemli detaylar

Van'ın Başkale ilçesinde kar nedeniyle yolu kapanan Yukarı Dikmen Mahallesi'nde tansiyon ve şeker hastası bir kadın rahatsızlandı. Yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Van Büyükşehir Belediyesi ve Başkale Belediyesi karla mücadele ekipleri tarafından açılan yol sayesinde hastaya ulaşıldı ve ambulans ile Başkale Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedavi altına alınan kadının durumu ise iyi.

Başkale ilçesinde kar yağışı sebebiyle yolu kapanan bir mahallede yaşanan olay, büyük bir başarıyla sonuçlanan bir hastanın kurtarılmasıyla sonuçlandı. 56 yaşındaki bir kadın, tansiyonu ve şeker hastalığı sebebiyle aniden rahatsızlandı ve durumu ciddiyet arz etti. Yakınları hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Karla mücadele ekipleri, yolun kapanması nedeniyle ulaşıma kapalı olan mahalleye hızla hareket etti. Yolun açılmasının ardından, tansiyon ve şeker hastası kadın ambulansla Başkale Devlet Hastanesi’ne yetiştirilerek tedavi altına alındı. Bu başarılı operasyon, mahalle sakinleri ve hasta kadının ailesi tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Şehitkamil’den kan bağışı kampanyasına büyük destek

Sıradaki haber:

Şehitkamil’den kan bağışı kampanyasına büyük destek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.