h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • İngiltere Kralı Charles, prostat ameliyatı geçirecek!

İngiltere Kralı Charles, prostat ameliyatı geçirecek!

İngiltere Kralı III. Charles'ın prostat büyümesi nedeniyle önümüzdeki hafta ameliyat olacağı açıklandı. 75 yaşındaki Kral Charles'ın sağlık durumu iyi ve ameliyatın düzeltici bir prosedür olduğu belirtildi. Bu açıklama, Kraliyet Ailesi'nin sağlık durumu hakkında yapılan ikinci açıklama oldu. Öte yandan, Kral Charles'ın oğlu Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate daha önce mide ameliyatı geçirmişti. Prenses Kate'in ameliyatının kanserle ilgili olmadığı ve iyileşmesinin iki ila üç ay süreceği açıklanmıştı.

İngiltere Kralı III. Charles, prostat ameliyatı olacak

Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı III. Charles’ın yakında prostat ameliyatı geçireceğini duyurdu. 75 yaşındaki Kral Charles, prostat büyümesi nedeniyle ameliyat olacak. Sağlık durumu iyi olan Kral Charles’ın ameliyatının “düzeltici bir prosedür” olduğu belirtildi. Açıklamada, “Her yıl olduğu gibi binlerce erkek gibi Kral, prostat büyümesi nedeniyle tedavi görecek.” ifadelerine yer verildi.

Prenses Kate’in ameliyatının ardından Kral Charles’ın da ameliyatı duyuruldu

Bu açıklama, Kraliyet Ailesi’nin sağlık durumuyla ilgili ikinci bir açıklama oldu. Daha önce Galler Prensi William’ın eşi Prenses Kate’in karnında ameliyat olduğu açıklanmış, ameliyatın nedeni resmi olarak açıklanmamıştı. Bir kraliyet kaynağı, ameliyatın kanserle ilgili olmadığını belirtmiş ve Prenses Kate’in tamamen iyileşmesi için iki ila üç ay sürebileceğini söylemişti. Prenses Kate taburcu olduktan sonra Windsor’daki evine dönecek.

Kate Middleton, Galler Prensi William’ın eşi, ameliyat sonrası 2 hafta boyunca hastanede kalacak.

Sıradaki haber:

Kate Middleton, Galler Prensi William’ın eşi, ameliyat sonrası 2 hafta boyunca hastanede kalacak.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.