h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • İl Sağlık Müdürü Dr. Sarıkaya, hastanelerde sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini değerlendirdi

İl Sağlık Müdürü Dr. Sarıkaya, hastanelerde sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini değerlendirdi

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, ilçelerde bulunan sağlık tesislerini denetledi. Yapımı devam eden hastane ve sağlık hizmeti binalarını da inceleyen Sarıkaya, sağlık hizmetlerinin kalitesini değerlendirdi. Ziyaretlerin ardından yapılan açıklamada, son yıllarda Çankırı'ya önemli sağlık yatırımları yapıldığı ve emeği geçenlere teşekkür edildi.

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, Çankırı’nın ilçelerinde bulunan İlçe Devlet Hastanesi, TSM, ASM ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını yerinde denetleyerek sağlık hizmetlerinin kalitesini değerlendirdi.

Dr. Sarıkaya, Orta, Eldivan, Şabanözü, Korgun, Ilgaz ve Kurşunlu ilçelerinde bulunan İlçe Devlet Hastanesi, TSM, ASM ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını yerinde inceleyerek sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini değerlendirdi. Yapımı devam eden Orta İlçe Devlet Hastanesi ile Ilgaz TSM-ASM ve 112 ASHİ hizmet binası inşaat alanında da inceleme ve değerlendirme yapan Dr. Sarıkaya, sağlık tesisi yönetiminden bilgi aldı.

Dr. Hüseyin Sarıkaya, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Son 4-5 yılda sağlık alanında Çankırı’ya yapılan ve bazıları tamamlanan hizmetlerin çok büyük yatırımlar olduğunu görüyoruz. Bu yatırımlarda emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca, Valilerimiz, milletvekillerimiz ve diğer yetkililere teşekkür ederim” dedi.

Adıyaman’da görme engellilerin “farkındalık” yürüyüşü düzenlendi

Sıradaki haber:

Adıyaman’da görme engellilerin “farkındalık” yürüyüşü düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.