h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Beyşehir Devlet Hastanesi Çocuk Psikiyatrisi Polikliniğinde hasta kabulü başladı

Beyşehir Devlet Hastanesi Çocuk Psikiyatrisi Polikliniğinde hasta kabulü başladı

Konya Beyşehir İlçe Devlet Hastanesi'nde açılan Çocuk Psikiyatrisi Polikliniği, yeni atanan uzman hekim sayesinde hasta kabulüne başladı. Beyşehir için bir ilk olan bu hizmet, çocuk ve ergen hastaların ruh sağlığına yönelik muayene ve tedavileri sunuyor. Dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu, otizm, öğrenme güçlüğü, gelişimsel bozukluk gibi sorunlarla ilgilenen poliklinik, haftanın her günü hizmet veriyor.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Devlet Hastanesi, Çocuk Psikiyatrisi Polikliniği’nde yapılan bir uzman hekim atanmasıyla hasta kabulüne başladı. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sıtkı Küçükbuzcu, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen uzman hekim atamalarının sonucunda, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Kıyat’ın göreve başladığını belirtti. Başhekim Küçükbuzcu, “Bu hizmet Beyşehir için bir ilk olma niteliği taşımaktadır. Beyşehir için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Başhekim Küçükbuzcu, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği’nde haftanın her günü hizmet verildiğini ve dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu, otizm, öğrenme güçlüğü, gelişimsel bozukluk, dil ve konuşma bozuklukları gibi çocuk ve ergen hastaların ruh sağlığına yönelik muayene ve tedavilerin yapıldığını da ekledi.

Çocukların sünneti için en uygun zamanlardan biri olarak sömestr tatili

Sıradaki haber:

Çocukların sünneti için en uygun zamanlardan biri olarak sömestr tatili

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.