h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Bayburt’ta kadınlara rahim ağzı kanseri hakkında önemli bilgiler paylaşıldı

Bayburt’ta kadınlara rahim ağzı kanseri hakkında önemli bilgiler paylaşıldı

Bayburt Devlet Hastanesi, 1-31 Ocak tarihleri arasında yapılan Serviks (Rahim Ağzı) Kanseri farkındalık ayı etkinlikleri kapsamında sağlık çalışanlarına eğitim verdi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Merve Atasoy Ruşen tarafından yapılan eğitimde, rahim ağzı kanseri hakkında bilgilendirme yapıldı ve önemli bilgiler paylaşıldı. Ayrıca hastaneye gelen hastalar ve hasta yakınları da bilgilendirme faaliyetlerinden faydalandılar.

Bayburt Devlet Hastanesi, 1-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Serviks (Rahim Ağzı) Kanseri farkındalık ayı etkinlikleri kapsamında sağlık çalışanlarına eğitim verdi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Merve Atasoy Ruşen, hastane personeline rahim ağzı kanseri hakkında bilgi vererek, önemli konuları ele aldı. Eğitimde erken teşhisin kanserle mücadeledeki önemine vurgu yapıldı ve tedavi yöntemleri, risk faktörleri ve belirtiler hakkında detaylı bilgi verildi. Dr. Ruşen, ücretsiz tarama noktaları ve Sağlıklı Hayat Merkezleri (SHM) hakkında da bilgi vererek, katılımcıların sorularını yanıtladı. Ayrıca, hastane tarafından hasta ve hasta yakınlarını bilgilendirmek amacıyla stant açıldı ve broşürler dağıtılarak bilgilendirme faaliyetlerine devam edildi.

Çevre Temizliği, Toplum Sağlığı için Kişisel Hijyen Kadar Önemli

Sıradaki haber:

Çevre Temizliği, Toplum Sağlığı için Kişisel Hijyen Kadar Önemli

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.