h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • 11 yıl boyunca evli olan çift, PRP ve akupunktur tedavisi sayesinde çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor

11 yıl boyunca evli olan çift, PRP ve akupunktur tedavisi sayesinde çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor

Şanlıurfa'da yaşayan 11 yıllık evli bir çift, çocuk sahibi olamama sorunlarına PRP ve akupunktur tedavisiyle çözüm buldu. Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer'in önerisi üzerine tedavilere başlayan çift, hamilelik müjdesini aldı. Kontrollere giden çift, gebelik kesesini gördü. Çok mutlu olan çift, teşekkürlerini dile getirdi.

Şanlıurfa’dan Diyarbakır’a gelen 11 yıllık evli bir çift, PRP ve akupunktur tedavisi sonrası bebek müjdesini yaşama sevincine sahip.

Ceylanpınar ilçesinde yaşayan Hamdiye-Mehmet Vural çifti, uzun bir süredir çocuk sahibi olamadıkları için tedavi almaya karar verdi. Farklı yöntemlerle sonuç alamayan Hamdiye Vural, bir arkadaşının önerisi üzerine Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer’e başvurdu.

Prof. Dr. Çoksüer, hastanın yumurta tembelliği sorununu teşhis etti ve PRP ve akupunktur tedavilerini uyguladı. Tedavi sürecinin ardından çift, beklenen müjdeli haberi aldı. Vural çifti, gebelik kesesini gözlemlemek için düzenli olarak kontrollere gitti.

Vural çifti, Çoksüer ve ekibine minnettarlıklarını dile getirdi.

Başlık: “11 Yıllık Evli Çiftin Bebek Müjdesi: PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Gebelik Kesesini Gördüler!”

Uzmanın Uyarısı: Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Tehdidi

Sıradaki haber:

Uzmanın Uyarısı: Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Tehdidi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.