h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Magazin
  • Haluk Levent, şehit ailesine yardım amacıyla unutulmaz bir konser düzenledi

Haluk Levent, şehit ailesine yardım amacıyla unutulmaz bir konser düzenledi

Ünlü sanatçı Haluk Levent, şehit Müslüm Özdemir’in ailesine destek olmak amacıyla Bursa'da verdiği bir konserde gelirini bağışladı. Şehit ailesinin depremden etkilendiği ve çadırda kaldığı biliniyordu. Haluk Levent konser sırasında yaşanan olaylar dolayısıyla üzgün olduğunu belirterek istek parça almadı ve geliri şehit ailesine destek amacıyla kullanacağını açıkladı. Bu hareketiyle büyük takdir toplayan sanatçı, sosyal medya üzerinden de duyuruda bulundu.

Ünlü sanatçı Haluk Levent, şehit Müslüm Özdemir’in ailesine yardım etmek amacıyla önemli bir adım attı. Bursa’da bulunan bir eğlence mekanında gerçekleştirilen konserde sahne alan Levent, konser gelirini şehit ailesine bağışladı. Bu hareketiyle sevenlerinden büyük destek gören sanatçı, dikkat çekici bir şekilde şehitleri unutmadığını gösterdi.

Pençe-Kilit bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Müslüm Özdemir’in ailesi, 6 Şubat depremlerinden etkilendiği için çadırda kalmak zorunda kalmıştı. Bu duruma duyarsız kalmayan Haluk Levent, şehit ailesine yardım etmek için harekete geçti.

Bir eğlence mekanında sevenleriyle buluşan Haluk Levent, sahneye çıkmadan önce şehitleri anmak için duygusal bir konuşma yaptı. Konser boyunca istek parça kabul etmeyen sanatçı, konser gelirini şehit ailesine bağışlayacağını açıkladı. Bu anlamlı hareketiyle büyük takdir toplayan ünlü sanatçı, sevenlerinden tam destek aldı.

Haluk Levent, konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün Bursa konserimin geliri ve Hasan Can Kaya kardeşimin bir gösteri hasılatıyla birlikte haftaya şehit ailesine bir ev alacağız” dedi.
Güncel olayları ve duyarlılık gerektiren hareketleriyle dikkat çeken Haluk Levent’in bu yardım hareketi, toplumda büyük bir etki yarattı.

BAÜN’de Final Sınavlarına Moral Veren Konser

Sıradaki haber:

BAÜN’de Final Sınavlarına Moral Veren Konser

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.